(Foto's: Chris de Waard).

Sinterklaas maakt rondrit door centrum van Voorschoten

Een uitgebreide ontvangst zat er voor de Sint dit jaar ook in Voorschoten niet in. Maar net in veel andere plaatsen maakte de Goedheiligman er ook hier het beste van. Rond 10.00 uur kwam hij in een prachtige open oldtimer aan bij de Kruispuntkerk waar hij werd opgewacht door heel veel kinderen en de Pietenband van muziekvereniging Laurentius.

Achter Sinterklaas reed burgemeester Nadine Stemerdink in de klassieke brandweerwagen Spuit 41 van de Voorschotense brandweer. Er werd niet gestopt en ook moest Voorschoten het doen zonder de muziektent waar Sint en de burgemeester in andere jaren de kinderen ontvangen.

De sfeer was er niet minder om en ook de centrumondernemers kunnen terugkijken op geslaagde intocht. Zelfs de burgemeester zet vanavond haar schoen, zo verklapte ze aan Sleutelstad.

Maatschappij Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×