DIOK heeft vanaf januari een nieuwe hoofdcoach. (Foto: Els Barnas).

DIOK contracteert nieuwe Head of Rugby

Na het vertrek van Andy Egonu in september, heeft rugby club DIOK nu een nieuwe hoofdcoach aangetrokken. Begin januari arriveert de Argentijnse Maximiliano Machado om aan de slag te gaan als Head of Rugby bij de Nederlandse landskampioen.

Machado heeft een indrukwekkende hoeveelheid ervaring zowel als coach als speler. Zijn huidige club Old Mackayans RFC uit Chili speelt onder zijn leiding voor het nationale kampioenschap. Het rugby niveau in het Zuid-Amerikaanse land is hoog, onlangs versloeg het nationale Chileense team Canada wat hen dichter dan ooit bij de kwalificatie voor de World Cup heeft gebracht.

Tot de komst van de Argentijn neemt intrimcoach Marcel van Loon de honneurs waar.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×