(Foto's: Casper Chaudron).

Pakjesboot 12 aangemeerd langs Ankerpark

De enige echte stoomboot van Sinterklaas heeft aangelegd bij het Ankerpark. Pakjesboot 12 blijft tot en met woensdag in Leiden liggen en is tegen betaling te bezoeken met een rondleiding door alle ruimtes. Van de kombuis naar de pakjeskamer en de werkkamer van de Sint.

Verslaggever Casper Chaudron op de stoomboot met Nicole Wolfs.

Het oude schip vaart langs meerdere steden door het land. Tijdens een bezoek krijgen kinderen een rondleiding door de boot. Sinterklaas is superblij om toch even in Leiden te zijn. Ondanks dat hij dit jaar niet plaats kon nemen in het Huis van Sinterklaas. “Het is een raar jaar. Vooral voor de kindjes is het jammer want het is hun feest. Maar Sinterklaas houdt van Leiden en dat weet ook iedereen.”

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×