Lijsttrekker Elfred Bus. (Foto: Chris de Waard).

D66 Oegstgeest presenteert lijst met veel vertrouwde gezichten

Nadat de leden van D66 Oegstgeest in juni de huidige fractievoorzitter Elfred Bus al kozen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, heeft de partij nu ook de rest van de kandidaten bekend gemaakt.

De top zes bestaat uit leden die nu ook al deel uitmaken van de fractie. Op 2 staat Jolijn Kouwenhoven die nu commissielid is, op 3 raadslid Arne-Jan Vos, op 4 commissielid Jeroen Das en raadslid Lydie Vellema staat op de 5e plek. Vellema legde het eerder dit jaar af tegen Bus tijdens de lijsttrekkersverkiezing. De derde kandidaat voor dat lijsttrekkerschap was afgelopen zomer Natalie Jonkers. Ze is sinds kort ook commissielid en staat nu op plek 6 van de kandidatenlijst. Op 7 en 8 staan respectievelijk Jelcher de Ruijter en Sander Nubé.

Jelcher de Ruijter is een paar jaar geleden naar Oegstgeest verhuisd. In het dagelijks leven is hij coach en wil zijn kennis en ervaring inzetten binnen de lokale politiek.  Sander Nubé heeft meegewerkt aan het verkiezingsprogramma van D66 Oegstgeest.

Oegstgeest Politiek Gemeenteraadsverkiezingen 2022


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×