Donderdag presentatie beleidsakkoord Oegstgeest en installatie wethouders

Progressief Oegstgeest, D66 en Hart voor Oegstgeest presenteren donderdag hun coalitieakkoord dat als titel ‘Zorgen voor Oegstgeest’ meekreeg. ’s Avonds worden de nieuwe wethouders geïnstalleerd. De openbare presentatie van het beleidsakkoord is om 15.00 uur in het gemeentehuis. Een week later, op 30 juni, wordt het definitieve coalitieakkoord in de raadscommissie besproken.

Naast het coalitieakkoord werken de politieke partijen in Oegstgeest ook aan een proces over de bestuurscultuur en over participatie. Dat proces wordt begeleid door Siebe Riedstra en alle raadsfracties zijn daarbij betrokken. Het moet leiden tot een raadsbreed programma met afspraken over de gewenste manier van samenwerken. Een nieuwe bestuurscultuur. Die afspraken gelden dan voor de gehele raad en ook voor de werkwijze van het college.

Advertentie

Oegstgeest Politiek Gemeenteraadsverkiezingen 2022 Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×