(Foto: BiljaST / 233 images, van Pixabay).

Kaartenactie voor statushouders in Oegstgeest

De gemeente Oegstgeest roept inwoners op om de 175 statushouders die sinds november in het dorp wonen een nieuwjaarskaart te sturen. De vluchtelingen wonen tijdelijk in het hoefijzergebouw naast het gemeentehuis.

Volgens de gemeente ondersteunen veel inwoners de tijdelijke huisvesting van de vluchtelingen. Daarom wordt er gehoopt op veel kaarten met wensen voor het nieuwe jaar. “Doe mee met onze kaartenactie, want zo’n klein gebaar kan veel voor iemand betekenen”, zo laat de gemeente weten in een oproep om kaarten te sturen. De eerste deelnemers hebben zich al aangemeld. Dat zijn de bewoners van woonzorglocatie Van Wijckerslooth.

Meedoen
Kaarten kunnen tot 20 december worden afgegeven bij het gemeentehuis van Oegstgeest of worden opgestuurd naar de Gemeente Oegstgeest onder vermelding van Kaartenactie. Het adres is Postbus 1270, 2340 BG in Oegstgeest. “Ook kindertekeningen met een wens zijn van harte welkom. De gemeente verzamelt alle kaarten en zorgt samen met het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA) dat ze goed terecht komen.

Maatschappij Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×