Het gedeelte van het Meelfabriekcomplex waar het hotel wordt gevestigd. (Tekening: Studio Akkerhuis).

Fine Hotels & Suites gaat hotel van De Meelfabriek exploiteren

De Meelfabriek heeft een overeenkomst gesloten met Fine Hotels & Suites voor de exploitatie van het hotel op De Meelfabriek. In 2024 gaat het hotel open.

Directeur Corina Waaijer van Fine Hotels & Suites wil de geschiedenis en verhalen van bijzondere plekken aan de hotelgasten doorgeven: “Het verbinden van mijn passie voor gastvrijheid met mijn liefde voor mooie gebouwen is de rode draad in mijn zoektocht naar nieuwe hotels.

Het hotel met ruim 120 kamers komt in drie voormalige silogebouwen, die zijn gebouwd tussen 1904 en 1938. Door een aantal architectonische ingrepen slapen de gasten er straks daadwerkelijk in de oude silokokers in een sfeer die bepaald wordt door het rauwe beton van vroeger en de luxe van een hedendaags 4-sterrenhotel. Bovenop het hotel komt een rooftopbar om wat te eten en drinken.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×