(Foto: Sleutelstad).

Rugbyspeler die van het dak viel, is overleden

Kawa Leauma, de speler van het Spaanse nationale rugbyteam die afgelopen weekeinde in Leiden van een dak afviel, is maandagavond overleden. Dat meldt Rugby Nederland op haar website.

Rugby Nederland is ontdaan door het nieuws van het overlijden van Kawa Leauma uit Samoa. De speler van de Spaanse nationale ploeg was in Nederland voor de wedstrijd eerder die dag tegen Oranje. Hij was pas 32 jaar.

De man was na de interland Nederland-Spanje met leden van de twee nationale teams na de wedstrijd naar Leiden gegaan waar DIOK-sponsor Edwin van Diemen al enige tijd aan de Admiraal Banckertweg op Bedrijventerrein De Waard een ruimte beschikbaar stelt waar spelers elkaar kunnen ontmoeten. “Daar is een aantal Nederlandse en Spaanse spelers na gaan praten met een drankje erbij”, vertelt woordvoerder Welmoet Lugt van DIOK afgelopen weekeinde. “Het slachtoffer is letterlijk van het dak(terras) afgelopen en naar beneden gevallen”

112 Sleutelstad Leiden Sport Rugbyspeler valt van dak


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×