De foto van Kawa Leauma die bij de GoFundMe-campagne staat.

Crowdfunding overleden rugbyspeler gaat hard richting 20.000 pond

Via een GoFundMe-campagne is in drie dagen al 12.500 pond (zo’n 15.000 euro) ingezameld voor de vrouw en familie van de Spaanse rugbyspeler die afgelopen week door een bizar ongeluk in Leiden overleed. Het doel van de actie is om 20.000 pond (bijna 24.000 euro) op te halen.

De Spaanse international Kawa Leauma was na de wedstrijd tegen het Nederlands team op 18 december meegegaan naar Leiden. Daar is hij van het dak gevallen van een gebouw aan de Admiraal Banckertweg op Bedrijventerrein de Waard. De man werd met ernstige verwondingen door het Mobiel Medisch Team overgebracht naar het ziekenhuis. Op 21 december werd bekend dat hij aan zijn verwondingen was overleden.

Leiden Sport Rugbyspeler valt van dak


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×