(Foto: Gemeente Oegstgeest).

Kaartenactie in Oegstgeest: honderden kerstkaarten voor statushouders

De oproep van de gemeente Oegstgeest om statushouders een kerstkaartje te sturen, is goed ontvangen. Er kwamen honderden geknutselde of gekochte kaarten met lieve boodschappen erop binnen bij de gemeente. Wethouder Jan Nieuwenhuis bracht de doos met kerstwensen naar het COA.

Onder andere Marente en leerlingen van de van de Hofdijckschool deden mee aan de actie. De kartonnen doos die klaar stond in het gemeentehuis bleek zelfs te klein voor alle kaarten. De kerstwensen zijn verdeeld onder bewoners van het Hoefijzergebouw.

De gemeente is verheugd met het succes van de oproep. “Een mooie actie zo in deze decembermaand.”

 

Maatschappij Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×