(Video: Yoni Heimans/CasperChaudron Archieffoto: Hans van Egdom).

In een hutje op de hei of op een klein feestje thuis, zo vieren Leidenaren oud en nieuw

Oud en nieuw staat voor de deur, en dat betekent zoals elk jaar feest. Maar hoe moet dat met de lockdown en de coronaregels die er kortweg op neer komen dat er geen vuurwerk is, maar maximaal vier mensen op bezoek mogen en er geen horeca-evenementen zijn. Sleutelstad vroeg de Leidenaren hoe ze de jaarwisseling dit jaar vieren.

De een vertrekt naar een hutje op de heide, en de ander viert het klein met vrienden in een appartement. Het is anders dan andere jaren maar iedereen hoopt dat het in 2022 toch weer een stukje beter gaat. En daar sluit Sleutelstad zich bij aan. De redactie wenst iedereen een fijne jaarwisseling en het allerbeste voor 2022.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×