Leids Instagramboek ziet levenslicht

‘Iconen van Instagram’. Dat is de titel van een boekje met een verzameling foto’s van Leiden gemaakt door Leidenaren. Niet per se fotografen, maar mensen die hun passie voor Leiden delen via de Instagram-community Leidengram.

“Met deze verzameling foto’s nemen we je mee langs de mooiste plekjes, inspireren we je om zelf aan de slag te gaan en maak je kennis met bijzondere fotografen, elk met hun eigen stijl en hun eigen talent”, vertellen de initiatiefnemers van het boekje dat tot stand kwam met steun van de gemeente Leiden.

“Met het ontstaan van het Instagramkanaal Leidengram kwam ook de vraag hoe de beste Instagramfotografen in Leiden op een voetstuk geplaatst konden worden”, vertelt Brent Renniers dinsdagavond bij Sleutelstad.

Het boekje is te bestellen voor 6,50 euro via de website Leidengram.nl, maar het kan ook worden afgehaald bij het Leidengram-kantoortje aan de Uiterstegracht 151a.

 

 

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×