Zaterdag terugblik op 2021 in 'Quiz van het jaar'

Het Leidse organisatiebureau ProKwadraat-Groepswijzer.nl organiseert komende zaterdag een online pubquiz waaraan iedereen uit Leiden en omgeving kan meedingen naar de titel Quizkoning van Leiden en omstreken. De quiz begint om 20.21 uur.

“2021 was opnieuw een jaar om snel te vergeten”, zegt Frank van Leeuwen die de quiz samen met Nils Bierman zal presenteren. “Maar niet zonder nog één keer terug te blikken met de Quiz van het jaar.” In de online quiz worden vragen gesteld over actuele gebeurtenissen in Leiden en de rest van de wereld in 2021. Ook zijn er meer algemene rondes met video’s, plaatjes, taal en natuurlijk een muziekronde.

Inschrijven kan via www.quizvanhetjaar.nl. Deelnemers ontvangen twee dagen van tevoren een e-mail met meer informatie, instructies en een link naar het youtube-kanaal van de quiz. Om die tot een goed einde te brengen is kennis van gebeurtenissen in Leiden in het afgelopen jaar van belang en ook kennis over Leiden in het algemeen. Ook goede antwoorden op de vragen over muziek en film leveren punten op.

De kosten bedragen 25 euro per team.

Leiden Maatschappij Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×