(Foto: Centrummanagement).

Margreet van Wijk nieuwe voorzitter Centrummanagement Leiden

Oud-VVD-raadslid Margreet van Wijk is de nieuwe voorzitter van het bestuur van het Centrummanagement Leiden. Ze volgt per vandaag Hans Janssens op die het voorzitterschap de afgelopen vier jaar vervulde.

“Ik kijk ernaar uit om samen met de ondernemers en partners in de stad onze binnenstad nog levendiger en vitaler te maken”, zegt Van Wijk die een aantal behoorlijke uitdagingen ziet voor de komende jaren. “De nasleep┬ávan de coronacrisis bijvoorbeeld, maar ook het toekomstbestendig maken van de winkelstraten.”

Janssens kijkt met veel tevredenheid terug op de ontwikkeling die het Centrummanagement en de binnenstad de afgelopen jaren hebben doorgemaakt: “Als Centrummanagement hebben we de economische vitaliteit van de Leidse binnenstad verder kunnen versterken, door het organiseren van verrassende evenementen, het aantrekken van nieuwe ondernemers en het inspireren van nog meer bezoekers.”

Cultuur Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×