Mart Hoogkamer feliciteert Walter Schrader als Persoon van het Jaar

De Leidse zanger Mart Hoogkamer vraagt zijn fans te stoppen met de campagne die ervoor moet zorgen dat hij om middernacht meer stemmen heeft dan de onlangs gepensioneerde huisarts Walter Schrader bij de verkiezing ‘Persoon van het Jaar‘ van het Leidsch Dagblad.

De twee gaan redelijk gelijk op in de verkiezing en dat is vooral te wijten aan campagnes die door de achterban van de twee worden gevoerd. Daar is ook kritiek op. Vooral door mensen die vinden dat de Hoogkamercampagne misplaatst is, omdat de verdiensten van Schrader, hij voorzag tienduizenden mensen in Afrika van een coronavaccin, veel zwaarder wegen dan het scoren met een zomerhit.

Hoogkamer zelf is het daar mee eens. “Lieve volgers, ik krijg nu zoveel privéberichtjes over Walter dat het mij beter lijkt om te stoppen met deze stemcampagne! Wat ik zag als een grapje, wordt nu wel erg serieus genomen. Ik als trotse Leidenaar was trots dat ik genomineerd was voor Leidenaar van het jaar. Walter gefeliciteerd”, aldus de zanger op zijn Facebook-pagina. En die oproep valt dan weer wel goed bij velen.

 

Advertentie

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×