Jan Paternotte bij Licht op Leiden. (Bekijk hier de hele uitzending).

Deze week in Licht op Leiden: D66-fractievoorzitter Jan Paternotte

Deze week is Jan Paternotte te gast in Licht op Leiden, de nieuwe fractievoorzitter van D66 in de Tweede Kamer. Paternotte die sinds enkele jaren met zijn gezin woonachtig is in Leiden vertelt over zijn politieke en maatschappelijke leven.

Hij vertelt onder meer over zijn voorzitterschap bij de Jonge Democraten, zijn Amsterdams raadslidmaatschap en de onderscheiding uitgereikt die aan hem werd uitgereikt door premier Balkenende als beste raadslid van Nederland. Maar Paternotte vertelt ook over de verwachtingen en de vraag of de nieuwe ministersploeg de volle termijn gaat uitzitten.

Licht op Leiden
In het praatprogramma Licht op Leiden gaan Rens Heruer en Ton Kohlbeck een gesprek aan met een bijzondere gast. Elke zondag om 14.00 uur op Sleutelstad TV. Kijk alle afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Suggesties voor onderwerpen of gasten? Stuur een email naar lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Advertentie

Leiden Politiek Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×