Genomineerden Leids Raadslid van het Jaar bekend

Antje Jordan, IJsbrand Olthof en Pieter Krol zijn genomineerd voor de titel van Leids Raadslid van het Jaar 2021. Dat maakte de zevenkoppige jury bekend, bestaande uit vertegenwoordigers van de lokale pers en voormalige raadsleden.

Het gaat dit keer om twee raadsleden van D66, de grootste partij in Leiden, en de lokale voorman van de ChristenUnie. Vorig jaar ging de titel naar Suzanne van der Jagt van de PvdA.

Haar opvolger wordt vrijdagavond 28 januari bekendgemaakt. Dat gebeurt traditioneel tijdens de (digitale) nieuwjaarsreceptie van de plaatselijke D66-afdeling. Daar wordt ook een zogeheten effie uitgereikt, voor een raadslid dat zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt of geldt als aanstormend talent.

Advertentie

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×