Bij de Buurt Ontmoetingsplek (BOP) in de Herenstraat liggen kaarten waar mensen een blijk van medeleven op kunnen schrijven.

Herdenkingsbijeenkomst voor Ferry Rigault online te volgen

De herdenkingsdienst voor de op 69-jarige leeftijd plotseling overleden Ferry Rigault is zaterdag vanaf 13.30 uur live te volgen via YouTube. De link van de ceremonie wordt later deze week alvast bekend gemaakt, maar in ieder geval kan de Youtube-uitzending van de bijeenkomst zaterdag ook via Sleutelstad.nl worden gevolgd. Aansluitend vindt de crematieplechtigheid in familiekring plaats.

“Zo kunnen degenen die dat willen er toch, zij het op afstand, bij aanwezig zijn”, laten zijn nabestaanden weten. “Zoveel mensen hebben hun condoleances gestuurd of hartverwarmende woorden gedeeld dat we die graag allemaal bij de ceremonie aanwezig zouden willen zien. Maar de coronaregels staan ons dat helaas niet toe, waardoor we gedwongen zijn ons te beperken tot familieleden en naaste vrienden.” Deze krijgen de komende dagen een persoonlijke uitnodiging.

Mensen die een blijk van medeleven willen achterlaten voor de plotseling op 69-jarige leeftijd overleden Ferry Rigault kunnen dat vandaag en donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur doen bij de Buurt Ontmoetingsplek (BOP) in de Herenstraat. Ferry was daar zeer actief en zorgde ervoor dat de voorziening open bleef toen het maatschappelijk werk twee jaar geleden na een aanbesteding overging naar Incluzio.

Advertentie

Leiden Maatschappij Ferry Rigault plotseling overleden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×