(Foto: Chris de Waard).

Vrijdag vanaf 14.00 uur geen openbaar vervoer door storm Eunice

In verband met storm Eunice die vrijdag in volle hevigheid over ons land raast, legt de NS het treinverkeer vrijdagmiddag vanaf 14.00 uur helemaal stil. Het gaat om zowel binnenlandse als internationale treinen. Het KNMI heeft de waarschuwing voor code oranje in de kustprovincies verhoogd naar code rood.

NS neemt de maatregelen vanwege de veiligheid op het spoor. De kans bestaat dat er bomen op het spoor waaien en dat kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Ook voor storingsploegen is het verlenen van assistentie of uitvoeren van herstelwerk te gevaarlijk tijdens de extreem harde wind.

Ook geen bussen
Arriva heeft vrijdagochtend besloten om ook het busverkeer na 14.00 uur stil te leggen. De lijnbussen vertrekken in onze regio tot 13.00 uur naar hun eindbestemming.

Vluchtinformatie
Luchthaven Schiphol waarschuwt reizigers dat vluchten van en naar Schiphol door de storm vertraging kunnen oplopen of zelfs worden geannuleerd. “Vlieg je van of naar Schiphol, check dan de actuele vluchtinformatie voor vertrek naar de luchthaven of neem contact op met de betreffende airline.” Inmiddels heeft Schiphol al zo’n driehodnerd vluchten geannuleerd. Ook is de luchthaven vanaf vanmiddag niet meer per openbaar vervoer te bereiken.

Maatschappij Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×