(Foto: PR).

Oegstgeester lijsttrekkersdebat in Dorpscentrum op Sleutelstad TV

Onder de titel ‘Het relevante verkiezingsdebat’ wordt morgenavond in het Dorpscentrum Oegstgeest (DcO) aan de Lijtweg een lijsttrekkersdebat gehouden met als thema’s, bouwen en wonen, groen en de plek van Oegstgeest in de regio en veiligheid.

Het debat wordt georganiseerd door columnist Arjen Pels Rijcken van de Oegstgeester Courant en wordt ondersteund door ondernemersvereniging PVOO. Het staat onder leiding van NRC-journalist Gijsbert van Es en wordt een dag later integraal uitgezonden op Sleutelstad TV.

Chris de Waard in gesprek met organisator Arjen Pels Rijcken van het verkiezingsdebat dat op 2 maart wordt gehouden in het DcO aan de Lijtweg.

Van de zeven politieke partijen die in Oegstgeest meedoen aan de verkiezingen staan er woensdagavond zes op het podium. Alleen Lokaal laat verstek gaan. Tijdens het debat krijgen overigens  niet alleen de politici een podium om hun boodschap te verkondigen, maar wordt ook het publiek ruimschoots in de gelegenheid gesteld om de verschillende partijen te bevragen. Publiek is dus van harte welkom. Aanmelden is niet nodig.

Het debat wordt gehouden in het Dorpscentrum Oegstgeest aan de Lijtweg. Inloop vanaf 19.30 uur. Aanvang van het circa anderhalf uur durende debat is 20.00 uur. Op donderdag 3 maart is het debat vanaf 20.30 uur te zien op Sleutelstad TV.

Oegstgeest Politiek Relevante Verkiezingsdebat Oegstgeest


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×