(Foto's: Emile van Aelst).

Bouw van Puzzelstuk van start

De bouw van Puzzelstuk is deze week gestart. In het woongebouw komen zestien jongvolwassenen met autisme en een verstandelijke beperking te wonen. Puzzelstuk is een initiatief van de ouders van de toekomstige bewoners. Het gebouw komt aan de Mary Zeldenrustweg in de Leidse Stevenshof te staan.

De kleinschalige woonvorm wordt gerealiseerd door Stichting Puzzelstuk in samenwerking met woningcorporatie De Sleutels. Er komen twee units voor elk acht mensen. Iedereen heeft een eigen studio met badkamer en kitchenette. Per unit is er ook een gezamenlijke woonkamer en keuken.

De naam ‘Puzzelstuk’ komt voort uit het internationale symbool voor autisme: een puzzelstuk.

Advertentie

Leiden Maatschappij Puzzelstuk


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×