(Foto: Rob van Dullemen).

Ook IJsbaan en Santa Run geschrapt uit programma Winter Wonder Weken

Met pijn in het hart hebben de organisatoren van de drijvende ijsbaan en de Rotary Santa Run Leiden moeten besluiten om net als het Huis van Sinterklaas deze winter opnieuw over te slaan. Ook de Korenweekenden en ‘Rembrandt in de Winter’ kunnen geen doorgang vinden.

Het almaar oplopende aantal coronabesmettingen laat hen geen andere keuze. Donderdag zijn de vrijwilligers op de hoogte gesteld.

De Rotary Santa Run Leiden zamelt met de vrolijke kerstloop door het centrum geld in voor goede doelen. Dit jaar waren dat er drie: Rosa Manus dat opvang en begeleiding biedt aan vrouwen en kinderen die te maken hebben gehad met ernstig huiselijk geweld. De Stichting Puzzelstuk die in de Stevenshof een veilig tehuis voor autistische jongvolwassenen realiseert en de Nierstichting ten behoeve van een draagbare kunstnier. “Wij hopen het met een positief saldo te kunnen afsluiten, waardoor wij wellicht op 16 december de goede doelen toch nog een cheque kunnen overhandigen”, zegt Anita America-Mantel namens de organisatie. Er kan nog steeds gestort worden op rek.nr. NL91RABO0347698409 t.n.v. Stichting Rotary Leiden Helpt!

Later vandaag maakt het Centrummanagement Leiden bekend welke onderdelen van de Winter Wonder Weken wel doorgang kunnen vinden en op welke manier.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×