(Archieffoto: Robbert Beurse).

Zoeterwoude wandelt weer: Avond 3 Daagse is terug

De jaarlijkse driedaagse wandeltocht door het Groene Hart is terug. In 2019 werd de verkorte Zoeterwoudse versie van een avondvierdaagse voor het laatst georganiseerd. Als gevolg van de coronacrisis werd in 2020 en 2021 besloten om het evenement te schrappen.

Wandelaars van alle leeftijden kunnen op 8, 9 en 10 juni 2022 meelopen met de Avond 3 Daagse. Over twee afstanden zijn routes uitgezet. “Voor vier euro per deelnemer kun je meelopen met de 3 of 5 kilometer”, meldt de organisatie.

Op de laatste avond wordt de stoet wandelaars begeleid door drumfanfare VIOS. Start en finish zijn bij voetbalvereniging SJZ aan de Nieuwe Weg 6 in Zoeterwoude-Dorp.

Advertentie

Maatschappij Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×