(Foto: Regio15).

Twee aanhoudingen bij grote verkeerscontrole A4

Bij de grote verkeerscontrole dinsdagmiddag en -avond op het terrein van Rijkswaterstaat naast de A4 en N11 zijn twee personen aangehouden. Een persoon had nog een celstraf openstaan van 11 maanden. De andere aangehouden persoon reed onder invloed.

De verkeerscontrole was een gezamenlijke actie van politie, Douane en de RDW. In totaal zijn 81 voertuigen gecontroleerd en 13 bekeuringen uitgeschreven. Een persoon ontving een proces-verbaal vanwege het rijden zonder geldig rijbewijs.

WOK
Bij verschillende voertuigen werden verdovende middelen aangetroffen. Hierbij ging het volgens de politiewoordvoerder om gebruikershoeveelheden. De verdovende middelen zijn in beslag genomen, daarnaast werd ook een keukenmes en een kapmes aangetroffen.

Een voertuig kreeg na controle een WOK aantekening. Dit betekent dat er niet met het voertuig gereden mag worden. De eigenaar moet het voertuig binnen afzienbare tijd laten keuren bij de RDW.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×