Al meer dan duizend tickets verkocht voor eerste editie Singelparkdiner

De eerste editie van het Singelparkdiner belooft in het laatste weekend van juni een mooi evenement te worden. Er zijn al meer dan duizend tickets verkocht. Zo’n ticket is een passepartout waarmee bij zeven restaurants rond het singelpark een hapje kan worden gegeten.

Het ‘walking diner’ is een doorstart van Leiden Culinair dat in 2019 de laatste editie beleefde op de Lammermarkt. In 2020 zou er een laatste speciale 35e editie worden gehouden van Leiden Culinair, maar toen dat niet door kon gaan en de coronamaatregelen er ook in 2021 voor zorgden dat het evenement moest worden overgeslagen, besloot de organisatie het er maar bij te laten en vol in te zetten op het Singelparkdiner dat al in voorbereiding was.

Het Singelparkdiner is een combinatie van een wandeling door het Singelpark en een hapje en drankje op verschillende plekken in het park. Op het kaartje hierboven staan de deelnemende restaurants. Onderweg is er entertainment in de vorm van muziek en acts in zowel het park als op het water.

Er zijn drie dinerrondes: Op zaterdagmiddag, zaterdagavond en zondagmiddag. Er kan dus feitelijk gekozen worden uit een Singelpark lunch of een diner. Of allebei natuurlijk. De opbrengst van de ticketverkoop is voor Hospice Issoria aan de Burggravenlaan.

Advertentie

Cultuur Economie Leiden Singelparkdiner


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×