Leidse Hooidagen vieren tweede lustrum. (Foto: Buro JP).

Tien jaar Leidse Hooidagen: broodje bakken, touwtrekken, slootsafari

De jubileumeditie van de Leidse Hooidagen brengt oude klassiekers en nieuwe elementen. Het derde weekend van augustus moet een feestje van het buitenleven worden. Met verhalen rond het kampvuur en een speciale kanotocht.

Een hooiglijbaan, zelf bouwen met bamboe, een broodje bakken boven een vuurtje, touwtrekwedstrijden of zelf een pijl en boog maken. Op de Leidse Hooidagen kan het allemaal. Van donderdag 18 tot en met zondag 21 augustus in Polderpark Cronesteyn. Elke dag van 10.00 tot 16.00 uur. De entree is 6,00 euro.

Vrijwilliger
“Op de Hooidagen krijgen zowel kinderen als ouders de kans om laagdrempelig en veilig van alles uit te proberen in de buitenlucht”, zegt André Biemans, vrijwilliger van het eerste uur. “Zo kun je ervaren dat er veel te ontdekken valt in de natuur vlakbij huis.”

Biemans kan nog wel wat collega-vrijwilligers gebruiken.Mensen die willen meehelpen kunnen zich melden via info@naarbuitenleiden.nl. Meer informatie is te vinden op de website van de Leidse Hooidagen.

Duurzaamheid Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×