(Foto: Chris de Waard).

Samen Zoeterwoude organiseert gezondheidsroute

Inwoners van Zoeterwoude kunnen op 11 september meedoen aan de Gezondheidsroute Zoeterwoude. Tijdens het initiatief van Samen Gezond Zoeterwoude fietsen de deelnemers langs zes locaties in Zoeterwoude Dorp en Rijndijk.

Het officiële startsein wordt om 11.00 uur door burgemeester Fred van Trigt gegeven bij Swetterhage. Aansluitend kan iedereen speeddaten met het voltallige college van burgemeester en wethouders en met wijkagent Marcel Nek.

Andere locaties die worden aangedaan zijn het zwembad, de dorpskerk, zelfoogsttuin Bij Mei, installatiebedrijf van der Poel en de Goede Herderkerk in Rijndijk.

Het complete programma staat in de Sleutelstad Agenda.

Maatschappij Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×