(Foto: PR).

Hoogvliet Supermarkt in Leyhof gaat verbouwen

De Hoogvliet supermarkt aan de Poortwacht in Leiderdorp wordt de komende tijd verbouwd. De zaak wordt gemoderniseerd en krijgt de nieuwe Hoogvliet huisstijl. In verband met de verbouwing sluit de supermarkt zaterdag 3 september aan het einde van de dag de deuren tot en met woensdag 14 september. Op donderdag 15 september gaat de supermarkt om 8.00 uur weer open.

Voor de periode dat de winkel in de Leyhof is gesloten, verwijst de supermarktketen klanten naar de Hoogvliet vestiging bij het Kooiplein in Leiden. Verder komt Hoogvliet de Leiderdorpse klanten tegemoet door de boodschappen gratis thuis te bezorgen als ze online bestellen en de code LEIDERDORP22 invullen. Die kortingscode is geldig voor alle bestellingen met thuisbezorgdatum tussen 3 en 14 september in Leiderdorp.

De supermarkt heeft na de verbouwing onder meer houten frames en digitale schermen bij de versafdelingen. Ook de indeling van de winkel wordt aangepast. De heropening wordt gevierd met acties voor klanten en omwonenden. Zo ontvangen de eerste 250 klanten op donderdag 15 september een gratis chocoladecake bij hun boodschappen. Verder staat er van 11.00 tot 16.00 uur een pannenkoekenkraam bij de supermarkt waar pannenkoeken 3D geprint worden met het Hoogvliet logo. Op donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 september krijgt iedereen die voor meer dan tien euro besteedt gratis een stevige boodschappentas.

Hoogvliet bouwt de supermarkten van de keten een voor een om naar de nieuwe formule. Eerder gebeurde dat in onze regio al bij de vestiging in Leiden Zuidwest.

Economie Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×