(Foto: Robbert Beurse).

Wassenaarseweg afgesloten vanwege opstelplaats kermisexploitanten

De zogeheten salonwagens van de Leidse 3 Octoberkermis worden, net als voorgaande jaren, op de Wassenaarseweg geplaatst. In deze wagens verblijven de kermisexploitanten. Om voldoende ruimte te maken wordt de Wassenaarseweg van vrijdag 23 september tot en met vrijdag 7 oktober tussen de Niels Bohrweg en de Sylviusweg afgesloten voor alle verkeer.

Ook het fietspad is in die periode niet toegankelijk. Voor al het verkeer wordt met verkeersborden een omleidingsroute ingesteld. Verder worden er verkeersregelaars ingezet aan beide zijden van de afsluiting.

Voor het weekend van Leidens Ontzet hebben zich ruim 400 kermisexploitanten aangemeld om naar de sleutelstad te komen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×