Vierhonderd inschrijvingen voor plek op 3 Octoberkermis

Met ruim vierhonderd aanmeldingen van kermisexploitanten die met Leidens Ontzet naar de sleutelstad willen komen, heeft de 3 October Vereeniging een goede inschrijving achter de rug. Die inschrijving sloot op 21 april en dus kan worden begonnen met het samenstellen van een mooie 3 Octoberkermis.

Op die kermis onder andere een nieuw groot funhouse en opnieuw de grootste booster en zweefmolen, laat commissaris Martijn du Prie weten die de kermis als voorzitter van de ‘commissie Lunapark en vuurwerk’ in zijn portefeuille heeft. Welke attractie waar komt te staan is een puzzel die de commissie Lunapark de komende maanden gaat leggen.

De viering van Leidens Ontzet is net als in 2021 extra lang. Van zaterdag 1 oktober tot en met maandag 3 oktober staat de kermisattracties rond de Lammermarkt en het Stationsgebied.

Advertentie

Cultuur Leiden Leidens Ontzet 2022


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×