(Video, foto: Cultuur071).

Wethouder Jermoumi: 'Op een verjaardag vertel je niet trots, dat je niet kunt lezen en schrijven'

De Leidse wethouder Abdelhaq Jermoumi (PvdA) leest op 7 oktober in het kader van Kinderboekenweek (5-16 oktober) kinderen voor uit het boek ‘Anansi de spin’. Hij vindt plezier in het voorlezen belangrijk, ook omdat het kinderen stimuleert zelf ook te gaan lezen. En wie niet of niet goed kan lezen, kan het moeilijk krijgen in onze maatschappij. Jermoumi: “Op een verjaardag vertel je niet trots, dat je niet kunt lezen en schrijven”.

Ook twee collega-wethouders zullen tijdens de Kinderboekenweek prentenboeken en kinderboeken voorlezen en vragen van peuters beantwoorden. Woensdag 8 oktober leest wethouder Fleur Spijker (D66) voor uit ‘De Knerpers’. Wethouder Ashley North (GroenLinks) heeft op vrijdag 14 oktober gekozen voor ‘De Blaadjesdief’. Het voorlezen van de wethouders is onderdeel van het Kinderboekenweekprogramma van BPlusC.

Lees en luister hier alles van Cultuur071 over cultuur in Leiden

Cultuur Leiden Maatschappij #cultuur071


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×