Afscheidstentoonstelling brandweer in gemeentehuis Leiderdorp

Na 125 jaar verlaat de brandweer op 31 december Leiderdorp. De vrijwilligers gaan dan aan de slag in het nieuwe pand aan de Schipholweg in Leiden. Om bij dit moment stil te staan, komt er een afscheidstentoonstelling in het gemeentehuis van Leiderdorp.

Vanaf 14 november liggen hier onder meer spuiten die de afgelopen jaren zijn gebruikt, maar ook uniformen, blusmateriaal en andere benodigdheden die in het verleden zijn gebruikt voor het bestrijden van branden in Leiderdorp.

Burgemeester Driessen opent de tentoonstelling ‘Brandmeester, de brandweer verlaat Leiderdorp’. Bezoekers kunnen tot en met 30 november tijdens openingstijden van het gemeentehuis een blik werpen op de brandweertentoonstelling.

Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×