Dasha komt uit Oekraïne en weet hoe het is als je hulp krijgt. Vandaag deed ze iets terug. Hoe fijn is dat! Дякую тобі!

768 cadeaus op dag 2 van Sleutelstad inzamelingsactie voor Sintvoorieder1

Nadat maandag onze verwachtingen al werden overtroffen toen eind van de dag bleek dat lezers, luisteraars en kijkers van Sleutelstad maar liefst 249 cadeautjes hadden gedoneerd, kon dinsdag helemaal niet meer stuk. Er kwamen 519 cadeaus bij en dus staat de teller nu op 768. Wat een fantastisch resultaat. En dan te bedenken dat de actie nog doorloopt tot en met vrijdag.

Het was om sommige momenten zó druk bij onze studio aan de Middelstegracht 87A in Leiden dat mensen op elkaar moesten wachten om hun cadeautjes af te kunnen geven. Ze kwamen dan ook overal vandaan. Natuurlijk vaak uit Leiden, maar ook Oegstgeest, Sassenheim en Wassenaar konden we noteren.

Bijzondere kadonateurs waren vandaag voormalig Leids stadsdichter Wouter Ydema, die we helaas niet konden verleiden om wat Sinterklaasgedichten te maken 😉

Lennart kwam zelfs twee keer. Vanmorgen als eerste met één cadeautje en een vraag. Waar we nog behoefte aan hebben, want hij ging zijn energietoeslag van 190 euro aan cadeautjes besteden. Een man een man een woord een woord, vanmiddag stond Lennart weer voor de deur en ditmaal met een flinke tas vol!

Maar scroll vooral ook even langs al die andere gulle gevers die een plekje hebben gekregen in ons Sintvoorieder1-liveblog!

Sleutelstad doet dit jaar voor het eerst mee aan de actie Sintvoorieder1. Dit jaar worden er cadeaus ingezameld door in totaal vijf omroepen in Zuid-Holland. Dat zijn Omroep West die de actie ook coördineert, Den Haag FM, Bollenstreek Omroep, Studio Alphen en Sleutelstad. Bij Sleutelstad staat de dagprogrammering op de radio de hele week in het teken van de actie. Vanaf 9.00 uur worden de luisteraars opgeroepen om ook te doneren. Dat kan nog tot en met aanstaande vrijdag, dagelijks tussen 8.00 en 18.00 uur.

Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest Regio Voorschoten Zoeterwoude SintvoorIeder1


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×