De winkeliersvereniging Kopermolen verrast vijftig Merenwijkers met kerstpakket. (Foto: PR)

Vijftig Merenwijkers krijgen kerstpakketten als steuntje of schouderklop

Vijftig Merenwijkers die dat goed kunnen gebruiken en/of verdiend hebben, krijgen een vol kerstpakket van de winkeliers uit de Kopermolen. De pakketten worden verspreid via de sociale partijen in de wijk.

De winkeliers van winkelcentrum de Kopermolen stelden een kerstpakket samen voor de verkoop tijdens kerstmarkt in de Kopermolen. Tijdens de rondgang bleek iedereen zo enthousiast om belangeloos mee te werken dat het idee meteen omgegooid werd. De vijftig kerstpakketten gaan niet de markt op maar worden bij Merenwijkers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, of een schouderklopje verdienen, thuisbezorgd.

“Het pakket zit echt bomvol”, zegt Gerard Neuteboom, die zich als oud-winkelier over de actie heeft ontfermd. Van puzzelboekje tot chocoladetruffels, kaasplank tot banketstaaf en van vruchtensap tot glühwein. Meerdere winkeliers stellen een waardebon beschikbaar.

De pakketten worden verspreid via de sociale partijen (Incluzio, Buzz, de Regenboog en via de wijkvereniging) in de wijk. “Zij weten waar zo’n kerstpakket het best tot zijn recht komt”, aldus kerstmarkt-organisator Jeroen Bakker van Pop-in de Kopermolen een initiatief van Van der Vorm Vastgoed, eigenaar van het winkelcentrum.

Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×