(Foto: Pixabay).

Letterlijk Leiden sluit af met Books & Bites: 'Lees, luister en proef de literatuur'

De maand waarin op verschillende plekken in Leiden de literatuur centraal staat, Letterlijk Leiden, wordt zaterdag afgesloten met Books & Bites. Dit is een kleinschalige kunst- en boekenmarkt in winterse sferen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen jong en oud genieten van verschillende literaire activiteiten, zo belooft de organisatie van het evenement.

Op gezette tijden vertrekt een wandeltocht langs de Leidse muurgedichten. “Verder is er een kerststal en ‘levende boeken’ in ons verteltheater”, vertelt organisator Romy Hijman. “Mensen met een bijzonder verhaal kunnen dat natuurlijk opschrijven, maar ze kunnen het ook delen met de bezoekers door te vertellen. Dat hebben we eerder gedaan in BplusC, en nu doen we in ons verteltheater aan het Pieterskerkhof.

Omdat niet alle verhalen geschikt zijn voor ‘jonge oren’ is het theater ingedeeld in leeftijdsgroepen. De jongste bezoekers (6-8 jaar) kunnen terecht om 11.00 uur. Om 12.00 uur zijn 8-10 jarigen welkom en om 13.30 uur is het verhaal voor 10-12 jarige luisteraars.

Om 14.30 uur zijn de verhalen in het verteltheater voor volwassenen. Het volledige programma is te vinden op de website van het evenement.

Cultuur Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×