Pieter Goossen. (Foto: Robbert Beurse).

Oud fractievoorzitter PZ verlaat Zoeterwoudse gemeenteraad

Raadslid en voormalig duo-fractievoorzitter van Progressief Zoeterwoude, Pieter Goossen, verlaat na de zomervakantie de Zoeterwoudse gemeenteraad. Hij verhuist naar Leiden en moet als gevolg hiervan zijn plek in de raadzaal opgeven.

Goossen zat bijna tien jaar in de gemeenteraad. De laatste periode vervulde hij, samen met Myrna van der Poel, de rol van duo-fractievoorzitter van PZ. Wie hem opvolgt in de gemeenteraad is nog niet bekend gemaakt.

“‘Ik heb altijd met veel plezier in Zoeterwoude gewoond en in de Zoeterwoudse gemeenteraad gezeten. Nu ik ga verhuizen verandert mijn situatie en zal ik afscheid moeten nemen van de raad en de fractie. Ik kijk terug op een mooie tijd waarin we als fractie een goede bijdrage hebben kunnen leveren aan het bestuur van Zoeterwoude”, vertelt Goossen.

Fractievoorzitter Myrna van der Poel gaat haar partijgenoot missen in de raadzaal. “Pieter is een gewaardeerd fractielid en brengt veel kennis en kunde in. We vinden het jammer dat hij niet kan blijven, maar zo is de wet nu eenmaal. Het is fijn dat we zijn vertrek kunnen voorbereiden, maar we gaan zijn bijdrage zeker missen. Gelukkig zijn er opvolgers beschikbaar op onze kieslijst zodat de fractie haar werk op een kwalitatief goede manier kan blijven doen.”

Maatschappij Politiek Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×