Sportpark Cronesteinkade. (Foto: Chris de Waard).

Gebruikers Sportpark Cronesteinkade kijken naar andere inrichting

De gebruikers van Sportpark Cronesteinkade zijn met elkaar in gesprek over een andere inrichting van het park. Deze zomer worden de kunstgrasvelden van korfbalvereniging Sporting Trigon vervangen. Voor de gemeente is dat een goed moment om de vier gebruikers uit te nodigen om te kijken naar een andere indeling.

Stadstuinderij Zoete Land, hockeyclub Roomburg, korfbalvereniging Sporting Trigon en BSO ’t Kasteel zitten nu met elkaar om de tafel. Tijdens deze verkennende gesprekken wordt gekeken naar de combinatie van een officieel wedstrijdveld voor hockey, uitbreiding van de stadstuinderij, het verder optimaliseren van het gebruik van de sportvelden voor de korfbalvereniging en van faciliteiten voor de buitenschoolse opvang.

De vier partijen trekken twee maanden uit om de plannen voor Sportpark Cronesteinkade verder uit te werken. Als er dan een voorstel ligt, dan wordt dat aan omwonenden gepresenteerd.

Advertentie

Leiden Maatschappij Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×