Jeroen van Dijken is een van de sprekers. (Foto: VVD Voorschoten)

VVD Voorschoten organiseert openbare verkiezingsbijeenkomst

De VVD Voorschoten organiseert op 1 maart een openbare verkiezingsbijeenkomst voor de komende verkiezingen voor Provinciale Staten en de Waterschappen. De partij heeft twee door de wol geverfde kandidaten gevraagd om in Voorschoten met bewoners in gesprek te gaan.
 
De avond wordt gehouden in de Herensocieteit aan de Voorstraat 7 in Voorschoten.

De sprekers zijn: Jeroen van Dijken en Jaap van Oeveren. Dijken is statenlid met als portefeuille wegvervoer, verkeersveiligheid, duurzame mobiliteit en luchtvaart. De Veurseweg tussen Voorschoten en Leidschendam is mede door hem vorig jaar aangepakt en veiliger gemaakt. Hij heeft zich onder andere ook ingezet voor meer geld voor de bereikbaarheid van de Duin- en Bollenstreek. Een jonge enthousiaste VVD-er met een eigen idee over de balans tussen groen, wonen en werken.



Van Oeveren is fractievoorzitter van de VVD bij het Hoogheemraadschap van Rijnland. Hij zet zich al jaren in om de randstad veilig te houden tegen overstromingen. Een moeilijke klus in een tijd van zeespiegelstijging en bodemdaling. Van Oeveren zet zich ook in voor het behoud van cultureel erfgoed, zoals de molenviergang Aarlanderveen.



Beiden zijn kandidaat voor de komende verkiezingen en zullen een lezing houden over wat hen bezighoudt. Daarna is er gelegenheid voor vragen en om met de zaal in discussie te gaan. De avond wordt afgesloten 

met een borrel.

Het programma begint om 20:00 uur en duurt tot 22.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Maatschappij Politiek Voorschoten


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×