Verschoor heeft voor de laatste keer de kramen neergezet voor de Leidse zaterdagmarkt. Wie hem opvolgt, is nog niet bekend.

Kramenzetter Verschoor stopt definitief met zaterdagmarkt

Het is de gemeente Leiden niet gelukt om overeenstemming te bereiken met Paul Verschoor. Dat betekent dat de marktkramenzetter vandaag voor het laatst de Leidse zaterdagmarkt heeft opgebouwd.

De gemeente is in gesprek met een beoogd opvolger, zo schrijft wethouder Spijker van economie in een brief aan de Leidse gemeenteraad. Zowel de gemeente als Verschoor beloven zich in te spannen voor een soepele overgang naar een nieuwe kramenzetter.

Verschoor schrijft in een brief aan zijn klanten, de marktkooplui, dat het er weliswaar even op leek dat hij er met de gemeente uit zou komen, maar dat dat uiteindelijk toch niet is gelukt. “De gemeente Leiden ziet in dat er verbeteringen mogelijk zijn op de markt en gaat daarmee aan de slag. Voor mij is dat helaas niet voldoende om terug te komen op mijn besluit.” Verschoor blijft wel de kramen leveren voor de woensdagmarkt en voor de wijkmarkten.

Economie Leiden kramenzetter


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×