(Foto: Leiden Marathon)

Leiden Marathon zoekt brugbaas bij Zoeterwoude

Een hengel met een klompje is niet nodig voor de functie van brugbaas voor een dag bij de Leiden Marathon, maar om te helpen bij de pontonbrug over de Oude Rijn bij de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude-Rijndijk zoekt de organisatie wel vrijwilligers om pakweg zesduizend hardlopers snel en comfortabel te laten oversteken in hun wedstrijd over de hele en halve marathon.

“De deelnemers aan de 42 van Vermeulen buigen af naar rechts richting Koudekerk, terwijl de 21 van Bunnig & Partners linksaf naar Leiderdorp gaat. Hekken en aanwijsborden moeten die oversteek in goede banen leiden. En daarvoor zijn mensen nodig”, zegt Leiden Marathon-voorzitter Tjeerd Scheffer. “We kunnen trouwens ook nog wel leiders langs de route gebruiken en mensen die helpen bij verzorgingsposten of bij de opbouw van het start/finishgebied in de binnenstad van Leiden.”

Wie het leuk vindt om te helpen bij de pontonbrug van de Leiden Marathon of zelfs een dagje de leiding wil hebben bij de brug, kan zich melden bij Mok op het marathonbureau via mok.scheffer@marathon.nl of telefonisch via 071-5144461 (op maandag, dinsdag en donderdag).

Leiden Sport Zoeterwoude Leiden Marathon


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×