(Foto: RijnlandRoute)

Mijlpaal voor RijnlandRoute: Tjalmaweg (N206) gereed

Een belangrijke mijlpaal voor de RijnlandRoute: het eerste projectonderdeel is volledig in gebruik genomen. Sinds vannacht rijdt het verkeer over alle rijstroken (twee per rijrichting) over de nieuwe N206 ir. G. Tjalmaweg en de Torenvlietbrug.

Aannemer Boskalis bracht dit weekend op de zuidelijke rijbaan van de Tjalmaweg, tussen de Wassenaarseweg N441 en de Torenvlietbrug, de laatste geluidreducerende deklaag en de belijning aan over een lengte van 2.600 meter. Het verkeer mag vanaf nu op de Tjalmaweg weer 80 kilometer per uur rijden. Ook het viaduct Valkenburg-Oost is beschikbaar voor het verkeer. De nieuwe R-net bushaltes naast dit viaduct zijn in gebruik.

Leiden Maatschappij RijnlandRoute


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×