(Foto's: Robbert Beurse)

Hugo Choufour gestopt als voorzitter OVZ

Hugo Choufour is gestopt als voorzitter van de Ondernemersvereniging Zoeterwoude (OVZ). Choufour vindt het tijd om het stokje door te geven. De 70-jarige ondernemer heeft de functie dertien jaar vervuld. Hij maakte zijn besluit donderdagavond, tijdens de Algemene Ledenvergadering, bekend. Bestuurslid André Berloth is direct voorgedragen en benoemd tot opvolger van Choufour.

Zoeterwoudenaar Choufour weet wat het is om te ondernemen in de Leidse regio. Bij veel mensen is hij bekend om zijn gemakswinkels, groothandel Verra, Café De Vriendschap en het Hazeskoor. Met die laatste twee gaat de ondernemer overigens gewoon door. “Ik ga toch niet stilzitten? We gaan nog veel mooie feestjes geven in De Vriendschap en daar horen optredens met het Hazeskoor of met mijn dochter Bianca natuurlijk bij”, zegt hij.

Erelid
Na zijn aftreden is Choufour benoemd tot erelid van de Ondernemersvereniging. Die titel is ook te lezen op de ingelijste oorkonde die de scheidend voorzitter van het resterende bestuur meekreeg.

Choufour is niet het enige bestuurslid dat donderdag aftrad. Penningmeester Cees Bakker stopt na 9 jaar trouwe dienst en bestuurslid Dita van Dijk na 3 jaar. Beiden geven aan de rol met veel plezier uitgevoerd te hebben, maar vinden het tijd voor nieuwe dingen. Ook Bakker wordt benoemd tot erelid. Nieuwe voorzitter Berloth bedankt Van Dijk voor haar inzet als lid van de activiteitencommissie.

Aan het eind van de avond wordt Henk Oostdam aan het bestuur toegevoegd. Hij neemt de rol van penningmeester op zich.

Maatschappij Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×