(Foto's: Emile van Aelst)

Vullings en Van der Wulp in Hooglandse Kerk bij 'Kamervragen'

Op uitnodiging van de Hooglandse Kerk waren Xander van der Wulp en Joost Vullings zaterdag aanwezig bij een van de bijeenkomsten ‘Kamervragen’, een laagdrempelige en gratis toegankelijke serie bezinningsbijeenkomsten georganiseerd door de Hooglandse Kamer. Het programma bestond uit een interview met de twee journalisten door predikant Margreet Klokke, afgewisseld door stukjes waarbij het duo ‘de wandelgangen’ in ging. Om vragen uit het publiek te beantwoorden over hun werk in de Tweede Kamer.

Xander van der Wulp en Joost Vullings, als duo bekend van de podcast ‘De Stemming’, werden als voorbeeld genoemd van hoe je samen het beste uit jezelf naar voren kunt halen tijdens een preek. Naar aanleiding daarvan werden ze uitgenodigd voor een interview tijdens de zogeheten bezinningssessie, georganiseerd door de Hooglandse Kerk.

Casper Chaudron in gesprek met Fennand van Dijk, Joost Vullings en Xander van der Wulp.

Er kwamen veel mensen op de bijeenkomst af. Om zichzelf nog even voor te stellen aan het publiek maakten ze de volgende video. Al stak het grootste deel van de zaal de hand omhoog bij de vraag wie er weleens naar de podcast geluisterd had. Het hele interview in de Hooglandse kerk is terug te luisteren via deze link.

 

Leiden Maatschappij Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×