(Foto: Chris de Waard)

Aanplant nieuwe bomen in Geversstraat

De gemeente Oegstgeest begint komende week met het planten van nieuwe bomen langs de Geversstraat. Die belangrijke doorgaande verbinding is de afgelopen maanden flink op de schop gegaan.

In de Geversstraat worden vijf nieuwe bomen neergezet op de plekken waar nu alvast boomspiegels gemaakt zijn. Het gaat om Hollandse Lindebomen die speciaal voor deze plaatsen zijn uitgekozen. “Deze bomen zijn goed voor de biodiversiteit en hebben veel te bieden voor bijen en vlinders”, zo laat de gemeente weten.

Tijdens de werkzaamheden wordt het trottoir afgezet. De Geversstraat blijft tijdens het planten van de bomen open voor alle verkeer. Wel worden er voor de veiligheid verkeersregelaars neergezet tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden.

Vanaf 3 juli, het begin van de zomervakantie, begint de gemeente Oegstgeest met de resterende (herstel)werkzaamheden aan de trottoirs en de nieuwe inrit van de Endegeesterlaan. Aansluitend wordt het asfalt van de Geversstraat vervangen. De werkzaamheden duren tot 31 juli.

Maatschappij Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×