De start van de Leiden Marathon in 2022. (Foto: Emile van Aelst)

Leiden Marathon heeft nog heel hard vrijwilligers nodig

De 32e editie van de Leiden Marathon komt er weer aan. Op 13 en 14 mei staan niet alleen de deelnemers in de startblokken, maar ook de vele betrokken vrijwilligers. Om het evenement gesmeerd te laten lopen, is de organisatie nog op zoek naar enkele tientallen vrijwilligers.

De Leiden Marathon is een jaarlijks terugkerend evenement met dit jaar meer dan twaalfduizend deelnemers. De afstanden variëren van een hele marathon tot aan de kidsrun van 2,1 kilometer. Op zaterdag wordt er gewandeld en op zondag hardgelopen. De route gaat langs Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Hoogmade en Kaag en Braassem.


Marathondirecteur Tjeerd Scheffer over vrijwilligers gezocht en het prijzencircus.

Om zoveel sportievelingen deel te kunnen laten nemen aan het evenement zijn veel handen nodig. Bij de organisatie van Leiden Marathon zijn veel vrijwilligers betrokken. Niet alleen door taken uit te voeren, maar ook door hardlopers en wandelaars gastvrij te ontvangen en toe te juichen. De organisatie is nog op zoek naar enkele tientallen helpers voor verschillende taken.

Geïnteresseerden kunnen telefonisch contact opnemen met Mok (071-5144461) of mailen naar mok.scheffer@marathon.nl.

Leiden Maatschappij Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×