stadsfotografen 2022-2023
Masterstudenten van de opleiding Journalistiek waren dit jaar Stadsfotograaf van Leiden. (Archieffoto: Chris de Waard)

Leidse stadsfotograaf gezocht

De stichting Stadsfotograaf Leiden is op zoek naar een nieuwe stadsfotograaf voor de periode 2023-2024. Als fotograaf voor Leiden en de Leidse regio publiceer je vanaf september een heel jaar lang elke week een foto in het Leidsch Dagblad. Aanmelden kan tot en met 4 juni.

De nieuwe stadsfotograaf zal op eigen wijze de stad en omgeving verbeelden. De foto of fotoreportage met een bijbehorende, zelfgeschreven tekst wordt gepubliceerd in het Leidsch Dagblad. De fotograaf zal de opvolger zijn van de 37 masterstudenten van de opleiding Journalistiek & Nieuwe Media die dit jaar de titel Stadsfotograaf van Leiden dragen.

Aanmelden kan door het sturen van een portfolio met een projectvoorstel en maximaal twaalf foto’s, gemaakt in de afgelopen drie jaar naar info@stadsfotograafleiden.nl. Op de website van Stadsfotograaf Leiden staat meer informatie over het projectvoorstel. Een jury selecteert uit alle inzendingen uiteindelijk één fotograaf. De bekendmaking van de nieuwe Stadsfotograaf is in september.

Leiden Maatschappij stadsfotograaf


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×