De winnaars zijn blij met hun prijs. (Foto's: Jurgen Jacob Lodder)

PostcodeStraatprijs valt in Splinterlaan Leiderdorp

Acht deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 2352 SB in Leiderdorp keken verrast op toen Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld in de Splinterlaan verscheen. Op die postcode is de PostcodeStraatprijs van 25.000 euro gevallen. Ook werd onder de winnaars van deze straatprijs een auto verloot.

Voor Erwin en Rialda uit de Splinterlaan kon het geluk niet op. Beide spelen met een lot en kregen allebei een bedrag van 25.000 euro overhandigd. “Tien jaar geleden wonnen we ook al 25.000 euro, toen bij de VriendenLoterij, wat een geluk”, vertelt het koppel. “De achtertuin moet nog opgeknapt worden dus we gaan de tuinman bellen.”

Ook buurvrouw Jacqueline is winnaar van de straatprijs. Omdat de buurvrouw met vier loten meespeelt ontvangt zij in totaal 100.000 euro. Ook verraste Starreveld Jaqueline met een gloednieuwe BMW. “Hiermee kunnen we onze badkamer vernieuwen én genieten van een heerlijke vakantie”, weet Jaqueline nog net uit te brengen.

Pensionado’s Hans en Anita spelen mee met een lot en winnen 25.000 euro. Zij zijn beide met pensioen en hebben een woonark. “Dit mooie bedrag kunnen we goed gebruiken voor het herstel van onze woonark”, aldus Hans. “Daar is vorig jaar het dak bij een storm afgewaaid. Deze prijs komt goed terecht.”

Leiderdorp Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×