DIOK wint Trophy poule. (Foto: RC DIOK)

DIOK wint Trophy poule

Na een spannende finale tegen RC Rotterdam hebben de rugbymannen van DIOK het kampioenschap in de Trophy poule binnengesleept. Er werd zaterdag met 35-41 gewonnen.

De winst in de Trophy poule is een troostprijs voor DIOK, dat na meerdere jaren van landskampioenschap onttroond werd als beste van Nederland. Na de eerste fase van de rugbycompetitie in de Ereklasse werden de teams verdeeld over de Champions poule die om de landstitel strijden (het linkerrijtje) en de Trophy poule (het rechterrijtje).

Toch is de Leidse club, die dit jaar met een piepjonge ploeg opnieuw aan het bouwen is, blij met de winst van de Trophy poule. DIOK-voorzitter Edwin Verver noemde het behalen van de finale eerder al een enorme prestatie van het jongste team uit de Ereklasse.

Leiden Sport


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×