musicalgezelschap Otis
Musicalgezelschap Otis. (Foto: PR)

Musicalgezelschap Otis speelt Parijs, stad van je hart

Musicalgezelschap Otis is een enthousiaste theatervereniging met een grote liefde voor het podium. Met trots presenteert de vereniging hun nieuwste productie: ‘Parijs, stad van je hart’.

De naam zegt het al: het verhaal vindt plaats in het romantische Parijs. Het verhaal volgt een dapper meisje dat haar strenge vader ontvlucht en haar plek vindt in de bruisende metropool. Een mysterieus muziekdoosje geeft haar de kracht om anderen te helpen en het goede te laten zegevieren. Terwijl de stad van de liefde als prachtig decor dient, voert het muziekdoosje haar naar andere tijden en meeslepende verhalen.

Het verhaal is volledig geschreven door de leden van musicalgezelschap Otis. Deze meer dan veertig gepassioneerde theaterliefhebbers worden begeleid door een professioneel artistiek team tijdens hun tweewekelijkse repetities in Leiden. Onder begeleiding van het team, nemen ze ook de verantwoordelijkheid voor alle pr-activiteiten, decors, kostuums en alles wat te zien en horen is rondom het theater.

Hoewel de productie oorspronkelijk gepland stond om in februari 2021 in het theater te staan, gooide de coronapandemie roet in het eten. Niettemin zijn ze nu klaar om hun langverwachte show op te voeren. De voorstelling is te zien op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 mei in theater De Muze in Noordwijk. Er zijn in totaal vier voorstellingen gepland. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van musicalgezelschap Otis (www.otismusical.nl) en bij de kassa van theater De Muze.

 

 

 

 

Cultuur Leiden Maatschappij


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×