Yoga tijdens 'Ontwaak en Vermaak' in het Huigpark. (Foto: Sleutelstad)

EL CID dag 4: Ontwaak en Vermaak in het Huigpark

De vierde dag van de introductieweek voor studenten aan de Leidse Universiteit, Hogeschool Leiden en de mbo-instellingen stond in het teken van ‘Ontwaak en Vermaak’ na de kroegentocht van woensdagavond.

Tijdens een zwoele avond en nacht maakten de nieuwe studenten kennis met het nachtleven op een ‘gewone’ woensdag in Leiden. Na een onwennige start, waarbij het aantal gedronken biertjes werd bijgehouden door ze te turven op het t-shirt, kwamen de eerstejaars los. In het holst van de nacht ondernamen Sleutelstadreporters Gijs en Martijn  een poging om enkele van hen de Leidse Rrrrollende R bij te brengen.

Na een kroegentocht is het hard ontwaken, zeker als donderdagochtend Ontwaak met Vermaak al om 10.00 uur op het programma staat. Zelfs een ontspannende Yogasessie in het Huigpark bleek voor menig aankomend student nog iets te veel van het goede. Het algemene beeld van de studenten die wel naar het Huigpark waren gekomen, was op krachten komen voor de vijfde dag. “Want ik wil wel volop genieten van het eindfeest,” aldus een van de aanwezigen.

Leiden Maatschappij Onderwijs EL CID-week 2023


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×